Meester Hans moet weer naar school

We vragen je aandacht voor iets wat we belangrijk vinden! Wij organiseren een crowdfunding actie omdat MEESTER HANS WEER NAAR SCHOOL MOET!

Meester Hans werkt met hart en ziel op de staatsvrije Vrije School de Hofakker, een prachtige kleine boerderij-school, waar kinderen leren in en van de natuur, en waar door het kleinschalige karakter echte aandacht kan zijn voor de persoonlijke ontwikkeling van ieder kind.

Er is een probleem: meester Hans heeft een diploma voor het voortgezet onderwijs, maar niet voor het lager onderwijs. Om zijn passie voort te kunnen zetten op deze inspirerende en vernieuwende plek, moet hij dus weer naar school, net als zijn leerlingen…

Omdat de school staatsvrij is, Meester Hans al een diploma heeft en niet meer piep-jong is en omdat de school al helemaal gefinancierd wordt door de ouders zelf, is er geen andere bestaande vorm van financiering mogelijk dan crowdfunding.

We willen jullie daarom vragen om Meester Hans te steunen door een klein of groot bedrag te doneren op Whydonate en/of door deze mail te delen met iedereen uit je kennissenkring die een hart heeft voor vernieuwend en betekenisvol (Vrije School) onderwijs. Je ondersteunt daarmee de ontwikkeling van onderwijsvernieuwing in Nederland!

Bekijk hier het filmpje voor het hele verhaal en voor een indruk van deze fantastische plek, en hopelijk wil je ons steunen om ons doel, 5.000 euro voor twee jaar opleiding, te bereiken. Alle kleine beetjes helpen, en: 100 mensen die 50 euro doneren en we zijn er! We zien je graag op Whydonate.nl, en houden je daar op de hoogte van de vorderingen.